Optagelse

Optagelse i koret


Vi søger i øjeblikket: 2. sopran, 1. alt og 2. bas - skriv en mail til audition@syngselected.dk med dit navn og hvilken stemmegruppe, du ønsker at komme ind i.


Synes du, at musikalsk fællesskab, kor på eliteniveau og ind- og udlandsrejser lyder som noget for dig? Så bliv en del af det prisvindende kor Syng Selected! Koret mødes 4-5 gange årligt på øve-weekender rundt omkring i Danmark, hvor vi opholder os på højskoler og efterskoler, som låner os deres faciliteter. Sangerne får ofte tilsendt noder og øvefiler inden weekenderne, så vi kan fokusere på udtryk og finpudsning, når vi ses.


Vi er alle engagerede i koret administrativt gennem forskellige udvalg, som beskæftiger sig med specifikke områder af korets drift - det kan være alt fra sociale arrangementer til booking. Det er derfor vigtigt, at du også har interesse i at engagere dig i dette aspekt af koret.


En audition foregår ved at sende en mail til den til den tid oplyste mail og her skrive dit fulde navn, samt hvilken stemmegruppe du ønsker at komme med i. Vi vil derefter vende tilbage på din mail med noder og anvisninger til, hvad vi gerne vil høre fra dig. Din audition kommer til at bestå af en mail med lidt tekst om dig selv og et par videoer, hvor du skal vise os dine sang- og kor-evner.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Tilmeld dig vores mail-liste og få direkte besked næste gang vi søger nye sangere.

Mailingliste: https://mailchi.mp/a30daaa250ab/maillistesyngselected


Kontakt os


Har du en ide til, hvor vores næste koncert skal være? Eller har du spørgsmål om koret, dirigenter, arrangementer, koncerter, foreningen Syng eller andet, så kontakt os gerne gennem kontaktformularen til højre!